Sorana Cîrstea, înainte de Fed Cup: România nu stă în Simona Halep

 

Sorana Cîrstea a declarat, la plecarea spre Cluj-Napoca pentru meciul Fed Cup România - Canada, că România are destule jucătoare bune, care să joace. 

 

România poate face trei echipe de Fed Cup, România nu stă în Simona Halep, avem destule jucătoare şi cred că ar trebui să jucăm cu echipa pe care o avem. Toată lumea spune că putem face trei echipe de Grupă Mondială la Fed Cup, ceea ce e incredibil. Cred că ne-am tras una pe alta, iar în momentul ăsta tenisul feminin românesc trece printr-o perioadă excelentă şi va continua”, a precizat Sorana, situată pe 38 WTA (fost nr.21 WTA, pe 8.12.2013).

 

Nu am avut niciodată în istoria tenisului românesc atâtea fete în TOP 100 WTA şi de o valoare aşa de bună. Nu ştiu de ce tenisul merge aşa de bine dintr-o dată!? Pentru că, am spus, nu ne-a ajutat nimeni! Ne-am tras una pe alta! Pot să zic că România are noroc pentru că nu a făcut prea multe pentru noi”, a încheiat Sorana.

 

Sorana Cîrstea s-a ridicat cu sprijinul enorm al familiei sale, care i-a amenajat chiar și un teren de tenis cu zgură în spatele casei.

Comentarii Facebook