Simona Halep și Monica Niculescu, nominalizate de WTA pentru lovitura anului


WTA a nominalizat două sportive românce, pe Simona Halep, ocupanta locului patru în clasamentul mondial, și pe Monica Niculescu, ocupanta locului 39, la titlul de lovitura anului.

Fiecare "lovitură" care a câştigat titlul de "lovitura lunii" are şansa de a câştiga premiul pentru "lovitura anului". Votul fanilor pentru grupele A şi B se va închide duminică, 20 noiembrie. "Loviturile" din cele două grupe care vor primi cele mai multe voturi vor ajunge în faza finală, iar fanii vor putea vota până pe 28 noiembrie. Asociaţia Tenisului Feminin (WTA) va anunţa pe 29 noiembrie cine a primit titlul pentru lovitura anului, potrivit Mediafax.

În grupa A, Simona Halep a fost nominalizată cu reuşita din meciul disputat în compania Timeei Bacsiszky, în optimile turneului de la Madrid. De asemenea, Halep mai este nominalizată și în grupa B, pentru execuția din meciul cu Daria Gavrilova, de la turneul din Montreal, care a desemnată lovitura lunii iulie.

Tot în grupa A, jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a câştigat titlul pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie, pentru o execuţie reuşită în meciul cu Petra Kvitova (Cehia), la Stuttgart.

În prima grupă, celelalte nominalizări sunt: Caroline Wozniacki (turneul de la Auckland), Agnieszka Radwanska (Doha şi Indian Wells), iar în grupa B: Agnieszka Radwanska (Birmingham şi New Heaven), Kirsten Flipkens (Seul) şi Angelique Kerber (Singapore).

Comentarii Facebook