Simona Halep nu va JUCA la Fed Cup. De ce nu vine la Cluj

 

Simona Halep nu va face deplasarea la Cluj, pentru a juca la Fed Cup. 

 

Sâmbătă, sportiva a vorbit despre meciul cu Canada: ”Fizic, sunt destul de ok, talpa dreaptă este încă cu probleme, dar s-a dezumflat, nu mai este aşa umflată. Încerc să fac tratament zilnic şi încerc să ajung pe teren cât mai repede”.

 

Florin Mergea a explicat că Simona nu trebuie să forţeze: ”Din proprie experienţă spun, cred că e mai bine să te opreşti, să te vindeci şi, în acelaşi timp, să continui să faci pregătirea, atât timp cât nu te afectează. Dar condiţiile de meci sunt cu totul altele. Stresul e unul destul de mare în meciuri şi doar ea îşi poate da cu părerea aiai. Numai ea poate lua o decizie, pentru că noi nu putem fi în adidaşii ei”.

 

Meciul România - Canada se va juca între 10 şi 11 februarie, la Cluj, iar Florin Segărceanu le-a convocat pe Sorana Cîrstea şi Irina Begu pentru partidele de simplu, dar şi pe Raluca Olaru, în eventualitatea unui meci decisiv la dublu. În locul Simonei Halep a fost chemată Ana Bogdan (25 de ani), locul 86 WTA.

 

Canada va deplasa la Cluj lotul al doilea: Carol Zhao, Bianca Andreescu, jucătoare cu origini româneşti, Katherine Sebov şi Gabriela Dabrowski, toate patru clasate mai jos de locul 140 WTA.

Comentarii Facebook