Simona Halep lăudată de jurnaliștii americani înaintea Turneului Cmpioanelor. Ce spun despre româncă



Simona Halep, ocupanta locului 3 în toul WTA, a avut parte de un articol laudativ din partea publicației de specialitate Tennis World.

Americanii au ajuns la concluzia că Simona Halep și Eugenie Bouchard sunt cele care vor domina tenisul feminin în viitorul apropiat.

"Daca cineva se intreba care va fi viitorul tenisului feminin, iata ca Simona Halep si Eugenie Bouchard, la 23 si, respectiv 20 de ani, sunt doua dintre cele mai sclipitoare talente din circuit. Avand fiecare titluri WTA castigate si cate o finala de Grand Slam in palmares, cele doua s-au incadrat imediat n tiparul campioanelor", noteaza sursa citata.

Jurnalistii de peste Ocean considera ca Halep si Bouchard sunt, de departe, revelatiile acestui sezon si le prevad un viitor frumos in tenis, conform ziare.com.

"Acest sezon, ca si altele inaintea lui, a fost plin de surprize. Au fost reveniri neasteptate, dar si retrageri socante. Au fost asteptari spulberate, dar si descoperiri uimitoare. Simona Halep si Eugenie Bouchard apartin acestei ultime categorii. Cele doua au cucerit si au uimit lumea, aducand in tenis o prospetime care s-a dovedit revigoranta pentru acest sport. Ele arata o calitate in joc care promite mult", incheie americanii.

Comentarii Facebook