Simona Halep i-a adresat o invitație noului președinte, Klaus Iohannis. Ce l-a rugat sportiva


Jucătoarea de tenis Simona Halep l-a invitat pe noul președinte Klaus Iohannis să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galaţi, în Cupa Federaţiei, iar acesta a acceptat imediat invitaţia.

ProSport a lansat joi o invitaţie marilor sportivi, foşti sau actuali, dar şi celor care fac sport de plăcere pentru a se alătura unei sesiuni de întrebări adresate noului preşedinte, Klaus Iohannis, scrie Mediafax.

Pe lista celor invitaţi să adreseze întrebări se numără, printre alţii, Gică Hagi, Cristina Neagu, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu, Sandra Izbaşa şi Andreea Răducan.

Acțiunea a fost deschisă cu Simona Halep, aflată într-un cantonament de pregătire la Poiana Braşov, care i-a adresat noului președinte o invitație.

"Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, d-le Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?", este mesajul Simonei Halep pentru Klaus Iohannis.


"Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!", a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

Comentarii Facebook