Simona Halep, dur criticată după eliminarea de la US Open: A fost o problemă psihică



Simona Halep a avut parte de un debut dezastruos la turneul US Open, aceasta fiind eliminată chiar din primul tur, de către Kaia Kanepi.

Eșecul numărului 1 mondial nu a rămas necriticat, unele dintre cele mai mari numele ale tenisului comentând prestația româncei.

Astfel, fostul mare jucător Mats Wilander, actualmente analist al postului Eurosport, a făcut o „radiografie“ a eşecului înregistrat de Simona Halep.

"Nu mă aşteptam ca Simona Halep să piardă. Ea că nu e vorba despre emoţii. Dar ceea ce i s-a întâmplat în primul set, la ieşirea pe teren...A fost moale, deconectată. Plată.

Din ce a spus Halep după meci, îmi dau seama că la ea e o problemă de emoţii, de presiune. Cred, în continuare, că Simonei îi lipseşte arma cu ajutorul căreia să-şi forţeze adversarele să-şi schimbe jocul", a declarat Wilander, campion la US Open în 1988.

Totodată, Chris Evert, de şase ori campioană a competiției, s-a arătat extrem de dezamăgită de prestaţia Simonei Halep la US Open.

"A fost o înfrângere şocantă! Eu am ales-o pe Simona drept câştigătoarea turneului, dar, sincer, m-am făcut de râs! Mă uit la Simona, la Wozniacki, la Sloane Stephens şi văd că foarte des, după ce câştigi primul Grand Slam, îţi pierzi foamea de rezultate! După succesul de la Roland Garros, Halep s-a relaxat, nu s-a mai bucurat de tenis“, a spus americanca de 63 de ani pentru ESPN.

Cea mai dură analiză a avut-o însă Sever Dron pentru prosport.ro. "De la început, Halep a fost nervoasă, s-o fi întâmplat ceva înainte despre care noi nu ştim, nu era în apele ei. Toată lumea vrea să o bată acum, pentru că e numărul unu mondial. A fost o problemă psihică. Acum parcă e urât ce o să spun. Parcă îi e frică să câştige. Parcă se întâmplă asta de când e numărul unu mondial", a declarat fostul jucător de tenis, conform Adevarul.ro.



Comentarii Facebook