Simona Halep, câștigătoarea turneului de la București: A fost visul meu să câştig primul turneu organizat în România



Simona Halep a câștigat, duminică, turneul BRD Bucharest Open, reușind să se impună în fața italiencei Roberta Vinci, scor 6-1, 6-3. Ocupanta locului 3 în ierarhia mondială a declarat că a fost visul ei să câştige primul turneu WTA organizat în România.

"Sunt foarte bucuroasă că am câştigat. A fost visul meu să câştig primul turneu organizat în România şi este ceva extraordinar. Mă bucur că am jucat un tenis bun, deşi am fost obosită după Wimbledon. Meciul cu Monica Niculescu a fost mai dificil decât cel de azi. În finală am intrat mai pozitivă, am jucat mai agresiv şi am terminat în două seturi. Sunt foarte mulţumită de cum am jucat acest turneu", a afirmat Halep, potrivit Mediafax.

Referindu-se la faptul că Nadia Comăneci a spus despre ea că este "perfecţiunea", sportiva a declarat că se bucură că este apreciată, dar a ajuns la concluzia că nu există perfecţiune: "Eu am urmărit întotdeauna să fie perfectă, dar am ajuns la concluzia că nu există perfecţiune. Mă bucur însă că oameni destul de mari, care au făcut performanţe în sport, mă apreciază".

Simona a oferit autpgrafe timp de o oră după terminarea festivității de premiere.

"A fost o plăcere că aceşti copii au venit să ia autografe şi să facă poze cu mine. Au stat toată săptămâna în soare. A şi plouat şi sunt sigură că nu a fost uşor pentru ei şi le mulţumesc. Sunt fericită că pot să aduc bucurii românilor, familiei mele şi prietenilor. Victoria de azi este o împlinire, pentru că sunt acasă. Grand Slam-ul este însă cel mai mare turneu şi cred că bucuria cea ai mare acolo este. Însă turneul de aici a fost emoţionant pentru mine, chiar am avut câteva lacrimi după finală. A fost un turneu special", a menţionat constănţeanca.

Comentarii Facebook