Miercuri 24 Aprilie

Simona Halep are mari șanse de a ajunge pe locul 2 în lume. Ce spun cei de la WTA



Simona Halep are șanse de a reveni pe locul doi în ierarhia mondială, în urma turneului de la Stuttgart, notează site-ul oficial WTA.

"Sharapova vs Halep: lupta pentru locul 2", se numește materialul publicat pe wtatennis.com, care prefațează ”duelul” dintre cele două sportive pentru a doua poziție în clasament.

"Serena Williams este instalată frumos pe locul 1 în clasamentul WTA, dar poziţia Mariei Sharapova pe locul doi ar putea fi în pericol în această săptămână. Simona Halep se apropie... Sharapova, campioana en-titre de la Stuttgart, trebuie să ajungă în semifinale în această săptămână pentru a avea şansa de a rămâne pe locul 2.

Şi chiar dacă va ajunge în această fază, Halep, care anul trecut a fost eliminată în turul doi, i-ar putea lua locul, în funcţie de ce parcurs va avea comparativ cu rusoaica. Dacă Sharapova şi Halep se vor întâlni în finală, câştigătoarea va fi numărul doi mondial după turneu.

Nu ar fi prima dată când Halep ar ocupa locul doi: aceasta este cea mai bună clasare a carierei sale, poziţie pe care s-a aflat timp de opt săptămâni, în perioada 11 august - 5 octombrie 2014. Însă Sharapova este pe locul doi de şase luni şi jumătate.", scrie WTA, citat de digisport.ro.

Totuși, Sharapova are destule șanse de a-și păstra poziția, ținând cont de faptul că ea a câștgat turneul de la Stuttgart în ultimii trei ani.

Comentarii Facebook