Simona Halep a vorbit despre accidentarea sa. Ce spune despre participarea la Turneul Campioanelor



Simona Halep a vorbit despre accidentarea suferită la tendonul lui Ahile, precizând că rana nu este foarte gravă, însă trebuie să fie atentă.

"Am avut o accidentare, încă o am, la tendonul lui Ahile. E o accidentare dificilă şi trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamaţie, nu e foarte gravă, am făcut şi RMN şi ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar e o inflamaţie pe care trebuie să o îngrijesc foarte bine", a declarat Simona Halep, potrivit Mediafax.

Numărul 2 mondial a precizat că speră să poată participa la Turneul Campioanelor, de la Singapore, acesta fiind obiectivul ei pentru acest an.

"Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă să joc la Singapore, mi-aş dori enorm pentru că acesta a fost ţelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg şi să joc cât de bine pot, să câştig câteva meciuri. E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele opt de acolo joacă un tenis foarte bun şi valorile sunt apropiate aşa că nu mă gândesc că sunt numărul 1, 2 sau 3, mă gândesc doar că trebuie să iau fiecare meci şi să îl joc sută la sută", a adăugat sportiva.

Comentarii Facebook