SIMONA HALEP a spus de ce şi-a concediat antrenorul

 

Simona Halep a lămurit motivul pentru care s-a despărțit antrenorul Victor Ioniţă, cu care a colaborat în primele şase luni ale acestui an.

 

Simona Halep a explicat și cauzele parcursului modest de la Roland Garros. ”Am fost blocată la Roland Garros, nu puteam să joc. E greu să evoluezi împotriva lui Lucic Baroni, mă învinsese şi la US Open, însă pur şi simplu nu am reuşit să îmi fac jocul. Am fost foarte dezamăgită pentru că am fost eliminată în turul al doilea”, a declarat Simona Halep, pentru site-ul WTA.

 

După demiterea lui Victor Ioniţă, Simona Halep spune că are aşteptări destul de mari de la Wimbledon. ”Am amintiri plăcute de anul trecut, dar în acelaşi timp îmi amintesc că am fost accidentată la gleznă şi sunt dezamăgită pentru că nu am putut să dau 100% pe teren. A fost un rezultat bun şi am încredere în mine. Este totuşi un alt an, un alt turneu, aşa că trebuie s-o iau pas cu pas şi să văd cât de departe pot ajunge de această dată. Dar am încredere că pot câştigă câteva meciuri”, a mai spus Simona Halep.

 

Simona Halep se pregăteşte în prezent la Londra, alături de Darren Cahill, dar nu a anunțat oficial numele noului antrenor.

Comentarii Facebook