Simona Halep a jucat accidentată împotriva Serbiei: ”E o naționalistă convinsă”


Simona Halep a ținut morțiș să joace împotriva Serbiei, în cadrul Fed Cup, deși aceasta suferise o accidentare chiar înainte reunirii lotului.

Deși sportiva susținea că s-a recuperat complet în urma accidentărilor recente, președintele Federației Române de tenis, George Cosac,a povestit că aceasta suferise o nouă accidentare, iar prezența sa la meci a fost nesigură.

“Simona este un sportiv desavarsit, este o nationalista convinsa. Foarte putina lume stie ca in lunea dinaintea reunirii lotului a avut o entorsa. A stat 4-5 zile, n-a facut niciun fel de miscare. Noi cu totii tremuram daca va putea juca sau nu. S-a dus la tratament si m-a asigurat ca va juca si intr-un picior daca e nevoie. Indiferent ce se intampla, va lupta impotriva Serbiei. Ea a declarat că s-a refăcut complet, dar să stai 4 zile, să nu faci niciun fel de efort și să vii în teren și să joci la această intensitate... Nu i-a fost usor”, a spus Cosac la Dolce Sport.

Simona Halep este, momentan, cea mai bine cotată jucătoare de tenis din istoria României, fiind clasată pe locul 5 în topul WTA.

Comentarii Facebook