Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon din primul tur. Cum comentează sportiva eșecul


Simona Halep a fost eliminată chiar din primul tur al turneului de tenis de la Wimbledon, după ce a pierdut în fața sportivei Jana Cepelova.

Românca a fost învinsă de ocupanta locului 106 WTA în trei seturi, cu scorul 5-7, 6-4, 6-3.

Halep a recunoscut, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, acordat la finalul partidei, că nu a avut mari așteptări de la acest turneu, însă nu credea vreodată că o să piardă din primul tur.

Cum am spus şi la prima conferinţă, nu am avut nici o aşteptare de la acest turneu. Ştiam că va fi foarte greu pentru mine, dar nu credeam că o să pierd încă din primul tur. Ea a jucat un tenis agresiv, a luptat până la capăt. Viaţa nu e de fiecare dată bună cu tine. Dar am destulă putere să merg înainte”, a spus Halep, pentru Gazeta Sporturilor.

Sportiva a spus că nu era deloc optimistă privind un parcurs mai lung la acest turneu.

Încrederea nu era la cote foarte înalte. E greu, pentru că în timpul meciurilor simți foarte multă presiune şi dacă nu o gestionezi foarte bine, poţi să pierzi încă din primul tur. Sunt foarte nervoasă atunci când trebuie să închid meciul, mi s-a întâmplat şi la Birmingham şi mi s-a întâmplat şi aici.

Emoţional, nu cred că am fost acolo. Nu am reuşit să mă descurc. Sunt încrezătoare în jocul meu, dar emoţional şi ca putere interioară, nu cred că sunt 100%. Trebuie să învăţ să scot stresul din mine”, a mai spus Simona.

Comentarii Facebook