Si Sanatatea Cluj vrea sa joace pe Cluj Arena! Vezi declaratia patronului Aurelian Ghisa VIDEO


Patronul gruparii Sanatatea Cluj, Aurelian Ghisa, a anuntat ca ar vrea ca si echipa lui, care evolueaza in Divzia C, sa primeasca acceptul de a juca pe Cluj Arena.

Ghisa a spus ca echipa Sanatatea Cluj ar trebuie sa fie lasata sa joace pe noua arena macar in Cupa Romaniei, competitie in care ar vrea sa ajunga in finala in acest an.

"Acum doi ani am jucat cu Timisoara si acum 4 ani cu Dinamo Bucuresti. Din doi in doi ani se pare ca putem sa ajungem macar pana in faza saisprezecimilor. Se poate ajunge si in finala Cupei. Noi avem ambitia asta pentru ca se joaca la Cluj si va trebui sa jucam si in fata propriilor suporteri, ca urmare vom face toate eforturile ca, daca nu in finala, macar in optimi sa jucam in fata suporterilor", a declarat Aurelian Ghisa.

Intrebat daca daca va cere ca Sanatatea Cluj sa joace pe Cluj Arena, patronul echipei a spus ca: "Da, cu siguranta! Reprezentam Clujul. Suntem echipa Clujului si nu vad de ce nu ar fi de acord Consiliul Judetean sa  ne lase sa evoluam si noi pe Cluj Arena". 

Pana la meciul de pe cel mai nou stadion din Ardeal, Sanatatea Cluj trebuie sa invinga miercuri, 21 septembrie, Steaua Bucuresti in saisprezecimile Cupei Romaniei.

Sanatatea Cluj evolueaza in Divizia C, unde ocupa locul 2 in seria a 6-a, cu 10 puncte din 4 meciuri, avand trei victorii si un egal. Pe primul loc este Avantul Reghin cu 12 puncte.

 

Vezi si...

Cosmin Contra si Ionel Ganea ar putea juca la Sanatatea Cluj contra Stelei, in Cupa Romaniei VIDEO

Comentarii Facebook