Miercuri 24 Aprilie

Șeful FRF neagă orice legătură între arestarea lui Gică Popescu și numirea sa în funcție



Noul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că orice asociere între condamnarea lui Gică Popescu şi alegerile de la FRF este exclusă, punctând că ar fi câştigat şi în cazul în care acesta ar fi fost achitat în "Dosarul transferurilor".

"Este exclusă o astfel de asociere. Cei care fac o astfel de legătură uită poate motivul pentru care el a fost urmărit penal şi condamnat, evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune şi aşa mai departe. Eu aş fi câştigat alegerile şi cu Popescu candidat", a declarat Burleanu într-un interviu pentru MEDIAFAX.

Burleanu menționat că are mulți prieteni în partidele politice, care l-au asigurat de susţinerea lor pentru modificarea unor acte normative.

"Am prieteni în toate partidele politice, care m-au asigurat de tot sprijinul lor în ceea ce priveşte demersurile legislative pe care vrem să le facem în perioada următoare, de a modifica cadrul normativ în care şi fotbalul românesc îşi desfăşoară activitatea", a mai spus Burleanu.

Înainte de alegerile pentru șefia FRF, Gică Popescu a era favorit pentru câștigarea funcției, însă exact cu o zi înainte de alegeri acesta afos tcondamnat la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare, în ”Dosarul Transferurilor”, fiind astfel exclus din cursă.

Comentarii Facebook