Șeful FRF: Jucătorii noştri nu mai au rutina de a juca meci de meci

 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că Federaţia de fotbal nu are ce să-şi reproşeze după dezastrul de la EURO 2016. 

 

Jucătorii noştri nu mai au rutina de a juca meci de meci, nu-i mai regăsim în competiţiile europene, nu mai joacă la echipele lor de club. FRF a abordat această campanie de calificare şi acest turneu final într-un mod profesionist. Nu cred că cineva poate să invoce faptul ca staff-ul administrativ nu a pus la dispoziţia jucătorilor şi staff-ului tehnic tot ce aveau nevoie.

 

Toţi şi-au dorit victoria în meciul cu Albania, dar din păcate nu s-a putut mai mult. După opt ani de absenţă am revenit la un turneu final, dar nu am reuşit să oferim bucurie. Obiectivul a fost să participăm la turneul final. Nu vreau să mai spun nimic despre ce am găsit aici la FRF. Aceasta este realitatea, o realitate cruntă pe care orice jucător o poate confirma. Mai mult decât această calificare nu s-a putut. Nu poţi să acoperi in cateva luni acest deşert care durează de 20 de ani. Necalificarea din faza grupelor este răul cel mai mic”, a spus Burleanu. 

Comentarii Facebook