Șeful FRF, despre meciul România - Finlanda: Va fi de două-trei ori mai greu


Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit, marți, despre meciul dintre naționala României cu Finlanda, de săptămâna următoare.

Burleanu spune că meciul va fi ”de două-trei ori mai greu”, deoarece ”tricolorii” vor juca fără suporteri, din cauza sancțiunilor impuse de UEFA în urma incidentelor din partidele cu Ungaria și Grecia.

"Fără suporteri meciul va fi de două-trei ori mai greu. Românii au acea capacitate de a-şi împige de la spate echipa, mai ales că noi, se pare, că avem nevoie pe ultima sută de metri să răzbatem. Dincolo de acest aspect, este vorba şi de o problemă financiară pe care FRF o are prin plata acelei amenzi. Însă noi rămânem foarte încrezători în această calificare", a spus Burleanu, potrivit Mediafax.ro.

Corpul de Control al UEFA a decis ca România să joace meciul cu Finlanda, din cadrul preiminariilor pentru EURO 2016, disputat în 8 octombrie, cu porțile închise, drept sancțiune pentru comportamentul suporterilor din cadrul meciurilor cu Ungaria și Grecia. De asemenea, FRF a primit și o amendă de 110.000 euro.

Comentarii Facebook