SCANDAL la clubul de fotbal Unirea Dej. Conducerea nu permite verificarea conturilor

 

Primăria Dej a trimis inspectorii să facă un audit la clubul de fotbal FC Unirea Dej, dar au fost ținuți la poartă de presedintele Mircea Itu.

 

Primăria a alocat echipei în 2014 suma de 2 miliarde de lei vechi, dar jucătorii sunt tot neplătiți. 

 

Am dispus auditul, au fost reprezentantii Primariei Municipiului Dej la societate pentru a face verificarile clubului Unirea, dar patronul firmei Unirea nu a dat voie angajatilor primariei sa faca controlul, spunand ca nu este un organ de control”, a declarat Costan Morar, primarul municipiului Dej, conform Dejeanul.ro.

 

Edilul spune ca in acest an nu va mai acorda niciun leu din bugetul local catre clubul de fotbal Unirea Dej si a luat deja decizia de a finanta infiintarea unui nou club de fotbal al orasului. Costan spune ca va aloca aproximativ 2 miliarde de lei vechi pentru amenajarea bazei sportive “Obor”, unde impreuna cu doi fotbalisti dejeni, Papp si Bucse vor infiinta o academie de fotbal pentru juniori. Edilul spune ca mai multi oameni de afaceri din Dej s-au aratat interesati de a sprijini financiar noul club de fotbal al Dejului, unde vor juca fotbal aproximativ 150 - 200 de juniori dejeni.

 

Vom sustine scoala de fotbal Paul Papp, si sunt sigur ca o mare parte din copiii care joaca acum la clubul Unirea, condus de actualul patron, o sa plece, aproximativ 90% spre acest club nou format. Vom face eforturi ca acest nou club sa functioneze din aceasta vara si cu adevarat sa putem face o scoala de fotbal, cu multa multa responsabilitate, si sunt sigur ca, si firmele private si-au aratat intentia de a sprijini aceasta dorinta a acestor tineri sportivi impreuna cu Primaria Municipiului Dej si cu oameni de buna credinta, de a ajuta cu adevarat fotbalul dejean”, a declarat Morar Costan.

 

Cat despre echipa de fotbal Unirea Dej, primarul spune ca va putea folosi pentru moment in mod gratuit stadionul municipal,  dar nu crede ca cei din conducere vor mai dori sa investeasca in continuare, avand in vedere ca din bugetul local nu vor mai primi bani.

Comentarii Facebook