Miercuri 24 Aprilie

Scandal în lumea fotbalului românesc! Răducioiu îl desființează pe președintele FRF



Fostul internațional Florin Răducioiu a lansat recent un atac dur la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pe care l-a numit inamicul său numărul unu.

Răducioiu, care a lucrat la FRF ca și antrenor al naționalei U17, a spus că Burleanu l-a luat ”la mișto” în ultimele săptămâni.

"Preşedintele federaţiei m-a luat la mişto în ultimele săptămîni şi n-o să accept niciodată să fiu tratat ca un nimeni, mai ales de acest Burleanu! E un tip de o falsitate incredibilă, care, de azi, e inamicul meu numărul unu. Cînd constat stilul comunist şi jignitor adoptat de minipreşedinte la adresa mea trebuie să renunţ la faţa mea de înger şi să devin polemic.

la vîrful federaţiei nu sînt acceptat, pentru că, vezi Doamne, aş face parte din gaşca lui Mircea Sandu. Burleanu e un căcăcios, care mai avea un pic şi-mi cerea să-mi dau pantalonii jos! Un individ de o falsitate nemaiîntîlnită! O marionetă, care ne va împinge spre faliment! Un amator teleportat în fruntea fotbalului românesc! Vaffanculo!

Eu mă raliez iniţiativei lui Hagi şi nu mai am ce căuta la meciurile echipei naţionale atîta vreme cît puştiul ăsta obraznic conduce federaţia!", a declarat Răducioiu, susține gsp.

Comentarii Facebook