Sarapova s-a dus la meciul cu Halep îmbrăcată special: ”În spatele acestor cristale Swarovski, fata asta are multă putere”

 

Maria Şarapova a fost extrem de bucuroasă că meciul cu Simona Halep s-a jucat în nocturnă

 

Prime-time, baby”, aceasta a fost reacţia Mariei Şarapova, la capătul victoriei în faţa Simonei Halep. 

 

Când am aflat că va fi un meci în nocturnă - astea sunt serile la care visam când eram mică. Eram atât de intimidată de tot ceea ce se întâmpla la New York - oamenii, adrenalina, traficul, publicul, zgomotul! Mă bucur de fiecare secundă! Iubesc atmosfera asta!”, le-a spus ”Masha” spectatorilor prezenţi în tribunele Arthur Ashe Stadium.

 

Mi-am tot spus că este doar un alt meci, o altă oportunitate. Dar este mult mai mult de atât. Nu ştii niciodată cum o să te simţi şi cum o să reacţionezi, până când nu eşti acolo, până nu ai câştigi acea minge de meci. Nu îţi poţi controla emoţiile, nici ceea ce simţi. Dar a meritat, total. Totul. Pentru aceste două ore şi 44 de minute în faţa voastră”, a spus, cu lacrimi în ochi, rusoaica, după victoria cu 6-4, 4-6, 6-3 în faţa favoritei doi de la Flushing Meadows.

 

În spatele acestor cristale Swarovski şi a acestor rochiţe negre, fata asta are multă putere şi nu pleacă nicăieri”, a mai spus Maria Şarapova.

Comentarii Facebook