S-a deschis dosar penal în rem în urma decesului dinamovistului Ekeng



Un dosar penal a fost deschis în urma morții fotbalistului camerunez de la Dinamo, Patrick Ekeng, care a decedat, vineri seară, în urma unui stop cardio-respirator.

Este vorba despre o investigație în rem, fiind cercetate condițiile în care sportivul a decedat, nefiind îndreptat împotriva unei persoane anume.

Au fost deja ridicate documente atât de la sediul Ambulanţei Puls, cât şi de la clubul Dinamo. Există controverse în privinţa ultimelor clipe din viaţa sportivului camerunez, iar modul în care s-a intervenit pentru salvarea acestuia este şi el investigat, scrie digi24.ro.

Ofițerii Serviciului-Omoruri vor investiga condițiile în care a murit fotbalistul. Chiar de astăzi vor începe audierile. Există controverse în privinţa ultimelor momente din viaţa fotbalistului şi a modului în care s-a intervenit.

Vor fi audiați medicul de pe ambulanța privată, medicul, o femeie despre care suporterii au spus că mânca semințe și fuma în tribune, șoferul ambulanței, staff-ul medical al echipei și alți reprezentanţii ai clubului.

Oamenii legii urmează să stabilească de ce ambulanța a intrat dupa doar trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare. Mai mult, ambulanța nu ar fi fost dotată cu defibrilator.

Comentarii Facebook