S-a aflat salariul real al lui Daum la Națională

 

Salariul lui Christoph Daum a fost dezvăluit de președintele FRF, Răzvan Burleanu, 

 

Germanul a primit 540.000 de euro/an pentru a o duce pe România la Mondialul din Rusia, dar obiectivul a fost ratat.

 

Au existat chiar zvonuri că germanul ar fi primit de la FRF aproape 1 milion de euro anual, dar Burleanu a confirmat în cadrul emisiunii Fotbal Club, că remuneraţia lunară a selecţionerului e de ”doar” 45.000 de euro/lună.

 

Întrebat de moderator dacă se gândeşte să îi dea lui Daum cei 90.000 de euro aferenţi celor două luni de contract rămase, pentru a pleca acum de la lot şi a-i oferi posibilitatea noului selecţioner să cunoască jucătorii, Burleanu a punctat: ”Mă bucur că aţi menţionat această sumă de 45.000 de euro pe lună, pentru că am văzut în alte părţi că ar avea un salariu grosolan. Nu a fost o diferenţă mare între ce a primit Daum şi ceea ce avea Piţurcă, mai ales dacă luăm în calcul că înţelegerea lui Piţurcă era pe o perioadă nedeterminată”, a spus Burleanu la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

 

De notat şi faptul că preşedintele FRF a părut extrem de supărat pe ceea ce s-a întâmplat la naţională în mandatul lui Piţurcă. "Moştenire" din epoca Mircea Sandu, fostul selecţioner nu doar că avea clauze foarte bune în contract, dar ar fi permis ca la naţională să se întâmple lucruri nefireşti.

Comentarii Facebook