Ronnie O'Sullivan nu are unde juca snooker la Cluj. Sala Polivalentă e ocupată

 

Ronnie O’Sullivan nu are unde juca un meci demonstrativ la Cluj-Napoca, pentru că Sala Polivalentă este ocupată.

 

Meciul dintre O’Sullivanar și campionului mondial Stuart Bingham ar trebui să aibă loc la Cluj-Napoca în 22 noiembrie. 

 

M-a sunat Ionuţ Rusu de la sală (directorul Sălii Polivalente) şi mi-a spus că pe 23 este o gală de MMA şi că au nevoie şi de ziua de 22 pentru a organiza competiţia. Asta după ce iniţial mi-a confirmat că e data liberă, a dat şi o declaraţie de presă în acest sens. Era totul stabilit, O’Sullivan şi Bingham chiar îşi doreau să vină şi în Transilvania, la Cluj. Acum nu ştiu ce se va întâmpla”, a spus Thiess pentru stiridesport.ro.

 

Directorul Sălii Polivalente, Ionuţ Rusu, a declarat că îi pare rău de încurcătură. ”Am omis, din păcate, nu aveam calendarul la mine. Cei de la MMA au un eveniment pe 23, iar în contract scrie că şi duminica, 22 noiembrie, sala le este rezervată. Domnii (organizatorii partidei lui O’Sullivan) trebuiau să se gândească mai din timp şi să facă o cerere. Dar i-am spus domnului Thiess că-i aşteptăm şi altă dată, cu alte evenimente. Îmi pare foarte rău. Şi mie îmi place mult snooker-ul”, a explicat Ionuţ Rusu.

 

Directorul Sălii Polivalente a mai spus c pentru ala de MMA este nevoie de timp pentru montarea echipamentelor. El le-a recomandat celor care oranizează ala de biliard să se înteleagă cu cei care au închiriat sala.

 

S-ar juca la amiază, ar avea timp până a doua zi să instaleze totul. L-am sunat deja pe omul de la MMA, nu mi-a răspuns, dar nu e normal să fac eu asta, când de la început ni s-a comunicat că sala e liberă. Noi nu suntem obişnuiţi să facem aşa lucrurile”, a replicat Thiess.

Comentarii Facebook