Ronaldo ar fi suspectat și de pedofilie

 

Starul de la Juventus, Cristiano Ronaldo, trece prin momente critice, iar acuzațiile la adresa lui se înmulțesc.  

 

El este cercetat de autorităţile din Las Vegas, fiind acuzat de Kathrynh Mayorga de viol, iar acum apar și acuzații de pedofilie.

 

Lesilie Stovall, avocata lui Kathrynh Mayorga, a mai găsit alte fete care ar fi trecut prin episoade asemănătoare cu cel descris de clienta sa, scrie Mediafax.

 

Stovall susţine că a fost sunată de către o altă femeie care pretinde că a fost violată tot la finalul unei petreceri la care Ronaldo a luat parte.

 

CR7 ar putea fi acuzat de pedofilie. The Sun a scris, duminică, că Ronaldo s-ar fi culcat, în schimbul a 4.000 de euro, cu o fată pe nume El Mahroug, care ar fi avut 17 ani în acel moment.

 

Evenimentul se petrecea în 2010, iar El Mahroug, una dintre prostituatele din reţeaua lui Silviu Berlusconi, avea doar 17 ani. Conform legislaţiei din Italia, ţara în care Ronaldo s-a ”încurcat” cu prostituata minoră, sexul plătit cu o persoană care nu a împlinit 18 ani e considerat infracţiune şi se pedepseşte ca atare. Ronaldo a declarat că nu a cunoscut-o şi nu a întâlnit-o niciodată pe Karima El Mahroug.

Comentarii Facebook