RJ relateaza cu emotie istoria galeriei U Cluj! VEZI cum s-a format Ultra Curva Groapa VIDEO


RJ, pe numele real Mircea Cenan, a relatat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, istoria galeriei U Cluj si cum s-a infiintat Ultra Curva Groapa.

Mircea Cenan a spus ca pe stadion a cunoscut afectiunea si linitea.

"Nu vreau sa imi jignesc parintii, pentru ca poate ma urmaresc. Provin dintr-o familie dezorganizata si mi-am gasit linistea si afectiunea si prietenii. Refugiul mi l-am gasit in stadion. In special in deplasare. Pe tren am vazut oameni care iti aduc un sandvici, iti dau un ban de deplasare. Am simtit multa afectiune. Am ajuns apoi drag jucatorilor. Incet, incet, fiind si atitudinea mea de luptator, le-a placut suporterilor.

In acea vreme, in anii '90, suporterii erau mari smecheri. Baietii erau in bani si faceau deplasarea cu echipa cu avionul sau cu masina. Noi, astia mai micuti, mergeam cu trenul. Eu eram cel care s-a impus intre suporterii mai tineri sau mai mari. Mi s-a dus vorba si eu am inceput sa aduc alti suporteri. Influenta galeriei a crescut si in 1997 am ajuns, dupa o cearta cu mama galerie de la tribuna a doua, sa fiu respins din fan club. Mi-am facut atunci propria mea galerie. Nu au acceptat cei mai mari si ne-am luat la bataie, dar cand au vazut ca vin cu 1000 de oameni din groapa au lasat-o moale. Atunci s-a infiintat Ultra Curva Groapa. Ultra inseamna suporteri, Curva inseamna ca stateam intre ceasuri pe vechiul Ion Moina si Groapa, locul unde stateam", a relatat RJ.

 

Liderul galeriei U Cluj a vorbit frumos si despre perioada in care Ioan Ovidiu Sabau a preluat echipa si a promovat-o. RJ a mentionat si celebrul miting facut de suporterii U in Cluj-Napoca, prin care au tras un semnal de alarma in ceea ce priveste problemele echipei.

 

RJ, liderul galeriei U, si-a varsat naduful pe Florian Walter: L-am urat si l-am iubit! DECLARATII de suporter VIDEO

 

Comentarii Facebook