REZUMAT VIDEO - România - Spania 0 - 0. Ne-am ridicat la nivelul campioanei Europei

 

România a remizat pe Cluj Arena în meciul amical jucat cu campioana Europei, Spania. Cel mai bun jucător a fost Nicuşor Stanciu.

 

Meciul a început ușor timid pentru elevii lui Anghel Iordănescu, care au fost dominați de spanioli. În a doua parte a primei reprize, tricolorii au preluat controlul partidei, iar Nicușor Stanciu a avut o execuție de la marginea careului ce se putea solda cu deschiderea scorului. Numărul 10 a tras puternic, dar Casillas a parat.

 

În a doua repriză, Spania a început în forță, dar Tătăruşanu a apărat un şut puternic al lui Pique. România a reușit să joace foarte bine, iar tandemul Stanciu - Florin Andone a reușit să creeze o ocazie ce putea deschide scorul.

 

Meciul s-a terminat cu o fază de infarct. România pierde meciul dupp ce Săpunaru l-a faultat pe Cesc Fabregas în careu. Arbitrul a considerat că intervenția a fost una la limită și meciul s-a terminat 0 - 0. 

 

România nu a mai pierdut un meci în ultimele 14 jocuri.

 

Nicușor Stanciu a fost cel mai bun jucător român, cu 6 şuturi, 6 driblinguri şi 2 intercepţii.

 

Cred că echipa a alergat foarte mult. După părerea mea, este un rezultat echitabil, am avut şi noi şanse. Cred că lumea e mulţumită şi de jocul nostru. Am pregătit jocul foarte bine, poate de asta nu au avut aşa multe şanse”, a declarat Stanciu, la TVR.

 

Sper ca în continuare evoluţiile mele să-l convingă pe domnul Iordănescu să mă mai cheme. Dacă voi mai veni la lot, voi vedea dacă prind tot numărul 10”, a spus Nicuşor Stanciu.

 

Anghel Iordănescu speră ca Stanciu să rămână cu picioarele pe pământ. ”Am fost mulţumit şi de evoluţia lui din meciul cu Lituania. Eu sunt convins că va rămâne cu picioarele pe pământ şi că va fi ajutat să o facă, atât de dumneavoastră, cei din presă, cât şi de cei de la clubul său”, a spus antrenorul echipei României. 

Comentarii Facebook