Rezultat AMAR pentru naționala României în meciul cu Ungaria. Pițurcă dă vina pe arbitraj REZUMAT VIDEO




Naționala României a terminat meciul cu Ungaria, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2016, cu scor egal, de 1-1, spre nemulțumirea fanilor, dar și a selecționerului Victor Pițurcă, care acuză arbitrajul.

Partida a început bine pentru tricolori, care au reușit să înscrie în ultimul minut al primei reprize, prin execuția lui Raul Rusescu.

Situația s-a schimbat însă după pauză, iar oaspeții au ratat câteva ocazii importante, însă în minutul 82 Ungaria a reușit să egaleze, prin golul lui Dzsudzsak din lovitură liberă.

Totuși, fanii, dar și selecționerul Victor Pițurcă sunt de părere că decizia arbitrului scoțian de a oferi lovitura liberă prin care ungurii au egalat a fost eronată.

"A început meciul prost pentru noi, cu accidentarea lui Goian. Noi am jucat ca de obicei. Era normal ca ungurii să atace. Golul a venit în urma unui fault inexistent, nu trebuia dictată lovitură liberă. E puţin probabil să joace Goian în Finlanda. Bogdan Stancu este răcit. Când eşti egalat în minutul 80 şi ceva... asta e, şi noi am dat gol în Ungaria în minutul 90 şi ceva...”, a spus Pițurcă la finalul meciului.

Comentarii Facebook