Reguli pentru participarea la Campionatelel Europene de Gimnastică de la Cluj. Ce trebuie sa știi



Clujul va găzdui,în perioada 19-23 aprilie, Campionatelele Europene de Gimnastică Artistică, la Sala Polivalentă, unde vor participa un total de 274 de sportivi.

Pentru a asigura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp – accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală – și să se supună controlului agenților de la acces la fiecare intrare în spațiul Sălii Polivalente.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PET-uri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).

De asemenea, este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

În perioada 17 – 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă, precum și parcarea Sălii Polivalente.

Totodată, spectatorii sunt rugați să nu folosească blitz-ul aparatelor foto în sală.

Comentarii Facebook