Rednic spune ADIO CFR Cluj: PLEC pe cale amiabilă. Ce spune despre Cadu? - VIDEO

 

Mircea Rednic a recunoscut că pleacă de la CFR Cluj. ”E un mariaj care nu a mers. Asta este”, a spus Rednic.

 

Antrenorul a recunoscut că au apărut unele tensiuni după ce Ricardo Cadu a fost lăsat pe banca de rezvervă.

 

Nu mi s-a cerut și nici nu îmi dau demisia. Plec pe cale amiabilă. Chiar n-am ce să reproșez conducerii, nici jucătorilor. Am aflat din presă că sunt schimbat. E singurul lucru care m-a deranjat. 

 

Eu am antrenat echipa. Nimeni nu mi-a făcut echipa. Am văzut că a apărut pe știri că grupul portughez m-a dat la o parte. Dar nu e adevărat!”, a spus Rednic, la Dolce TV.

 

Întrebat dacă s-a simțit trădat de jucătorii CFR Cluj la meciul cu FC Vaslui, el a spus că: ”Nu e adevărat! Nu de toți, poate. Eu din punct de vedere profesional nu am ce să reproșez. Eu niciodată nu mi-am dat pantalonii jos nici în fața acționarilor, nici pentru jucători”.

 

E normal când pierzi cu 4-0 și când se greșește fragrant e normal să schimbi. Chiar și pe Messi l-am văzut rezervă. Și alți jucători foarte mari, dar nu poți să-l compari pe Cadu cu jucătorii aceștia. Dacă vrei ca fotbalul să meargă înainte așa trebuie să procedezi. Dacă a deranjat această decizie a mea, n-am nimic împotrivă. Prefer să plec în condiții normale”, a mai spus Rednic.

 

În locul lui va veni la echipă Petre Grigoraș.

Comentarii Facebook