Reacție stranie a lui Pițurcă la conferința de ”adio” de la națională. S-a ridicat și a plecat


Victor Pițurcă a participat, vineri după-amiază, la o conferință de presă de despărțire de echipa națională, alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Totuși, fostul selecționer nu a stat foarte mult și după un scurt discurs, s-a ridicat și a plecat, fără a mai răspunde la întrebări.

"Vreau să mulțumesc suporterilor echipei naționale, care au susținut, mai ales în meciul cu Ungaria, necondiționat echipa națională. Vreau să le mulțumesc fanilor mei, pe care i-am simțit. Vreau să îi mulțumesc agentului meu, Akram, care a realizat acest transfer. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc actorilor, jucătorilor, care s-au comportat fantastic. Am obținut rezultate extraordinare.

Am revenit pe locul 21 în lume, de pe 56, am ajuns la baraj și acum echipa națională are șanse mari de a se califica la turneul final. Pentru mine a fost un regret și este, plecarea de la echipa națională. Dar, în viață, trebuie să iei deciziile care se impun. Eu am luat decizia cea mai bună", a spus Pițurcă înainte de a pleca.

"Nu e obligat să stea, nu mai este angajat al FRF", a fost reacţia lui Burleanu.

Comentarii Facebook