Reacția Simonei Halep după ce a ratat calificarea în finala de la Roma


Simona Halep a fost eliminată de la turneul de la Roma după ce a pierdut meciul din semifinale în fața Carlei Suarez Navarro.

Numărul 2 mondial a fost la un pas de a juca împotriva Mariei Sharapova, însă a fost învinsă de iberică, după o partidă de 2 ore jumptate.

Românca spune că va lua partea pozitivă din înfrângere și va analiza ceea ce nu a mers.

A fost un meci bun, trebuie sa iau pozitivul din asta si sa ma gandesc la ceea ce nu a mers. Ea joaca bine si toate meciurile contra ei au fost dificile. Am pierdut putin ritmul in setul doi, dar ea a stat in teren foarte bine, este meritul ei si chiar a meritat victoria azi. Am o saptamana de relaxare si de munca pentru noul turneu. O sa fie o saptamana frumoasa. Sunt bucuroasa de ce am facut aici. Ce am jucat pana acum. Cred ca o sa ma duc direct la Paris si acolo o stau si sa ma linistesc si sa o iau de la capat. Bineinteles ca o sa tin capul sus, este doar o infrangere si nimic mai mult. A fost un meci bun, aveam nevoie de un asemenea meci de efort si mai mult fizic pentru saptamana viitoare si sper sa fie un turneu bun si la Roland Garros" - a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

Comentarii Facebook