Reacția Simonei Halep, după ce a fost criticată pentru că nu joacă în cadrul Fed Cup



Simona Halep a decis să nu participe la duelul dintre România și Canada din cadrul FedCup, motiv pentru care a fost aspru ciriticată de anumite persoane.

Numărul 3 mondial a explicat care sunt motivele din spatele deciziei de a nu face parte din reprezentativa României la FedCup.


"În primul rând, părerea mea și opinia mea este că eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep. Cred că asta este mult mai important pentru mine, pentru țară, am jucat întotdeauna cu mare drag la FedCup, când am putut și cand s-a putut. Am fost și accidentată și tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult să joc Fed Cup întotdeauna.

Anul acesta este imposibil pentru că programul nu îmi permite, dacă jucam în altă parte, în Europa, mai aproape, ma duceam cu mult drag. Acum este imposibil să mă duc să schimb din nou fusul orar, și-așa sunt obosită, vin după o perioadă lungă în America, am venit acasă, să plec iar în Canada și să mă întorc este foarte, foarte greu. Fiecare își dă cu părerea, fiecare are părerea personală, țin să spun doar că joc pentru țară zilnic, nu joc doar la FedCup. Îmi doresc să câștige fetele acolo și fără mine, au șanse, joacă bine, avem jucătoare foarte bune. O să le țin pumnii și o să le susțin de acasă", a spus Halep pentru digisport.ro.

Comentarii Facebook