Reacția lui Răzvan Burleanu după ratarea calificării: Am avut pretenţii de la Christoph Daum

 

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a spus că este dezamăgit de campania de calificare.

 

Absolut nimic nu mai poate fi spus. Dezamăgire este cuvântul care defineşte această situaţie. Nu cred că este locul aici, pe aeroport, după ce venim în urma eşecului, să găsim vinovaţii. Cu toţii suntem vinovaţi.

 

Nu am discutat cu staff-ul tehnic încă. Vom avea mâine o discuţie. Dincolo de ultimele două meciuri, avem nevoie de o schimbare totală în fotbal. Pentru că trebuie să ne uităm ce este de făcut. Nişte schimbări de suprafaţă nu pot ajuta fotbalul românesc. Dacă ne interesează cu adevărat fotbalul românesc, trebuie să gândim în profunzime. E nevoie de stadioane, de terenuri de antrenament, de condiţii de pregătire pentru toţi fotbaliştii.

 

Noi am simţit întotdeauna că se poate mai mult, la fel şi fotbaliştii, dar nu s-a putut pur şi simplu. Aş evita să vorbesc despre valoare. Cum am zis, fiind alături de ei (n.r fotbalisti), am simţit că ei pot mai mult. Cred că dacă ne-am fi implicat încă de acum 20 de ani şi le-am fi oferit condiţii mai bune fotbaliştilor, am fi fost mai departe. Am avut pretenţii, altfel nu-l aduceam pe Christoph Daum în România”, a declarat Răzvan Burleanu, la revenirea în ţară.

Comentarii Facebook