Răzvan Benche va lupta în Olanda, într-o gală internaţională de kickbox

 

Sportivul clujean Razvan Benche va reprezenta România la gala internationala de kickbox Enfusion Live, care va avea loc pe 3 noiembrie in Haga, Olanda.

 

Răzvan Benche, unul din cei mai importanti kickboxeri de categorie grea din Romania, neinvins, sportiv al clubului Tengu Superpro din Cluj-Napoca, va sustine un meci de kickbox in cadrul galei Enfusion Live care va avea loc in 3 noiembrie in Haga, OLANDA. ENFUSION este un brand important al kickboxului european, realizand gale de sporturi de lupta si reality-showuri de marca.

 

Misiunea lui RAZVAN este una dificila , intalnindu-l pe teren propriu , in patria kickboxului , pe luptatorul olandez de Clasa A, FRED SIKKING, detinator a multiple titluri atat in Olanda cat si in Tailanda si coleg de antrenament al legendei Peter Aerts.

 

De asemenea, este primul meci al lui BENCHE la categoria de -95kg, cu un timp foarte scurt la dispozitie pentru pregatire si pierderea a 10kg, invitatia de participare la lupta venind doar cu 2 saptamani inainte de aceasta.

 

Cu toata acestea, echipa tehnica si sportivul sunt foarte optimisti, antrenorul lui RAZVAN , LACZKO LEVENTE precizand ca luptatorul este intr-o forma foarte buna si lucreaza foarte serios la pregatirea acestui meci!

 

Clujeanul RAZVAN BENCHE este un luptator prin execelenta, petrecandu-si o mare parte din viata in ringul competitional. A debutat in boxul amator in adolescenta, a continuat ca si profesionist , trecand in cele din urma la kickbox in anul 2011. 

 

Dupa un an de acomodare, in care obtine 3 victorii, Răyvan se alatura echipei TENGU Cluj-Napoca, sub indrumarea maestrului Laczko Levente. 

 

Antrenamentele dure si intensive il duc astfel  spre victorii fulminante in fata a unor luptatori cu mare experienta si renume, in circuite ca si Superkombat, Local Kombat sau Klash. 

 

Cele 10 victorii , din care 6 prin KO au fost savurate in direct de publicul roman si international si il propulseaza in 2013 in varful ierarhiei categoriei grele, devenind totodata unul din preferatii publicului, datorita personalitatii sale pozitive.

Comentarii Facebook