Miercuri 24 Aprilie

Război în lumea fotbalului românesc. Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa fraților Becali


Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa fraților Ioan și Victor Becali, cu care se află într-un continuu conflict în ultima perioadă.

"Au încercat mulţi să dea în mine, însă nu au reuşit. Le e ciudă, crapă de furie că o femeie a ajuns să se impună într-o lume a bărbaţilor. Ba, mai mult, a reuşit să îşi facă meseria mai bine decât o fac ei. Toate atacurile lor m-au făcut mai puternică. Au încercat mai apoi să dea în soţul meu, însă nici de data asta nu au reuşit să mă facă să sufăr", a spus Anamaria Prodan pentru Cancan.

Impresarul sportiv le recomandă fraților Becali să învețe mai multă meserie, spunându-le ca ea i-a depășit de mult timp.

"Ar da ei orice să aibă o femeie precum sunt eu, însă nu au avut, nu au şi nu vor avea niciodată în viaţa lor. Am demonstrat tuturor că pot lua faţa unor oameni care impresariază fotbalişti de peste 20 de ani. Am demonstrat tuturor că şi o femeie poate face performanţă printre bărbaţi. Duşmanii mei trebuie să devină din ce în ce mai precauţi pentru că am să devin şi mai bună, şi mai puternică!", a mai spus soția lui Reghecampf.

Comentarii Facebook