Răspuns modest al Simonei Halep. Este comparată cu Roger Federer

 

Răspunsurile date de Simona Halep la un interviu i-au făcut pe fani să o compare cu Roger Federer. 

 

Simona Halep a fost invitată la postul Tennis Channel după ce a învins-o pe Qiang Wang cu 7-5, 6-1, de la Indian Wells.

 

Eşti cea mai bună jucătoare din lume. Te simţi diferit?”, a fost întrebarea pe care moderatorul i-a adresat-o Simonei, iar românca răspunzând cu multă modestie: ”Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam”, a fost declaraţia cu care Halep i-a cucerit pe americani.

 

Românca a spus că americanca o inspiră, iar despre meciul dintre Serena şi Venus, a afirmat că: ”Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele”.

 

Pentru a o provoca, gazda emisunii a glumit cu Simona: ”Te-a ajutat Serena să semnezi noul contract cu Nike? Nu ai avut niciun brand la începutul anului, iar acum reprezinţi acest gigant”. Halep a râs, apoi a răspuns cât se poate de serios, mărturisind că Ion Ţiriac a fost persoana care a negociat cu sponsorul american: ”Domnul Ţiriac a făcut-o şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike”, scrie Mediafax.

Comentarii Facebook