Pronostic sumbru pentru Steaua: ”Se va desființa”


Din cauza problemelor pe care le va avea Gigi Becali în ”Dosarul Valiza”, Steaua se va desființa la finalul acestui sezon, susține europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.

Vadim Tudor susține că deține informații conform cărora Becali va fi condamnat în ”Dosarul Valiza”, iar Steaua urmează să fie desființată.a.

"Va anunt ca echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat in "Dosarul Valiza" si, pentru ca s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradata! Adio Champions League, adio Liga I. Steaua va muri, se va desfiinta! Uitati de Steaua, se alege praful de ea!", a spus Corneliu Vadim Tudor, informează realitatea.net.

Politicianul consideră că desființarea echipei va avea un impact puternic asupra românilor și din punct de vedere social.

Va fi o chestiune de psihologie grava pentru ca romanii n-au fotbal. Ei se uita la fotbal si se bucura", a mai spus Vadim.

În cazul în care Becali va fi găsit vinovat în cazul ”Dosarul Valiza”, în care e acuzat de dare de mită, Steaua va fi retrogradată.

Comentarii Facebook