Primele declarații ale lui Adrian Falub de la venirea la ”U” Cluj: ”E vremea să vorbim mai mult pe teren"



George Ogăraru a fost demis de la Universitatea Cluj, iar în locul său pe panca tehnicî a sosit Adrian Falub, care a mai antrenat echipa în trecut.

Falub a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că va face tot posibilul pentru a salva echipa de la retrogradare.

"Mă bucur că am posibilitatea de a pregăti această echipă. Timpul vorbelor a trecut, e vremea faptelor. Să trecem peste ceea ce înseamnă antrenorul Falub, trebuie să ne gândim la situaţia din clasament şi la şansa foarte mare de a ajunge în finala Cupei.

U Cluj nu este o echipă care să retrogradeze. Trebuie să facem totul pentru a realiza acest obiectiv. Mă bucur că alături de mine a venit Cristi Pojar, Popescu şi Suller. Este un staf în care cred, suntem legaţi profesional, dar şi ca prieteni. E vremea să vorbim mai mult pe teren", a spus Falub, potrivit stiridesport.ro.

Tehnicianul nu a oferit prea multe detalii în legătură cu sistemul de joc pe care îl va implementa, precizând că vrea întâi să cunoască jucătorii și să vadp ce pot.

Noul antrenor a vorbit și despre meciul cu CFR Cluj, din semifinala Cupei, precizând că adversarii din Gruia au prima șansă de câștig. Cu toate acestea, Falub speră să câștige partida.

"E un meci special pentru toată lumea. Toţi aşteaptă meciul acesta. Cât nu am fost antrenor am fost cel mai mare suporter al lui U Cluj. Acum sunt antrenor şi mă concentrez să-i batem mâine. Nu cred că U Cluj este favorită. CFR are cel puţin 6-7 jucători, care în tur au terminat pe locul 2. Noi suntem o echipă care îşi caută identitatea, lucrurile n-au mers aşa cum trebuia. Ei joacă acasă şi dispun de jucători de mare valoare de la mijloc în sus, precum Deac, Chanturia, Tade. Sper ca "U" să îşi regăsească acel entuziasm şi să câştige", a comentat el.

Comentarii Facebook