Presedintele U Mobitelco, Mircea Cristescu, dupa tragerea la sorti a grupelor Eurocup: "Sansele sunt destul de mici"


Presedintele executiv al clubului U Mobitelco, Mircea Cristescu, crede ca sansele clujenilor de a trece de etapa grupelor sunt destul de mici.

 

"Ne vom dori sa castigam fiecare meci, in special cele de acasa. Deplasarea din Rusia va fi una foarte lunga, dar vom incerca sa facem fata atat pe plan intern cat si pe plan european. Sansele de a trece mai departe sunt destul de mici, dar ne vom lupta pentru fiecare victorie in parte", a declarat Mircea Cristescu dupa tragerea la sorti a grupelor pentru Eurocup Challenge, citat de site-ul oficial al echipei, u-mobitelco.ro.

 

Si antrenorul Marcel Tenter crede ca grupa este extrem de competitiva. "Ne-am informat deja asupra echipelor, poate doar cea din Vladivostok e mai putin valoroasa. Echipa din Croatia a jucat finala si a castigat sezonul regulat. Elan Chalon a jucat in sferturile puternicului campionat al Frantei si a ocupat locul 3 in sezonul regulat. Deci vor fi meciuri grele, dar vom vedea unde ne aflam cu adevarat in baschetul european", a spus Tenter.

 

U Mobitelco face parte din grupa cu Antwerp Giants (Belgia), cu castigatoarea dintre Spartak Primorie Vladivostok (Rusia) si BC Enisey Krasnoyarsk (Rusia) si cu echipa care va pierde dintre Elan Chalon (Franta) si Cedevita Zagreb (Croatia).

Comentarii Facebook