Performanță importantă în sportul clujean! Luptătorul Bogdan Barbu a cucerit centura Eagles Fighting Championship la Chișinău FOTO


Luptătorul Bogdan Barbu, care face parte din echipa Tengu, a scris istorie pentru Cluj, reușind să cucerească centura Eagles Fighting Championship la Chișinău.

Barbu este in prezent singurul roman detinator a doua centuri MMA in doua organizatii importante din tari diferite, RXF si Eagles Fighting Championship.

Dupa o prima runda echilibrata, campionul Mihail Sarbu a preluat controlul luptei in stilul caracteristic, ducandu-l pe BARBU intr-o lupta dura la sol.

Intensitatea meciului si presiunea din sala l-au dus pe BOGDAN insa in "BARBU MODE" acesta declansand un vast arsenal de lovituri si socand audienta cu o finalizare la sol prin ghilotina, anunță reprezentanții Centrului de Arte Martiale TENGU, din Cluj!

Spiritul de lupta al campionului BARBU a adus lacrimi de bucurie in ochii sustinatorilor sai, victoria in ultimul din cele 25 de minute lasand in urma emotii intense.






Comentarii Facebook