Patru luptători clujeni vor participa la gala internațională ”Bătălia de la Bega” FOTO VIDEO


Patru sportivi de la centrul Tengu Cluj-Napoca vor lupta vineri, 24 mai, în cadrul galei internaționale de Kickbox și MMA Klash - ”Bătălia de la Bega”.

Meciul vedeta al serii este cel la categoria grea disputat intre campionul clujean Răzvan Benche si Razvan Ghita, elevul lui Ciprian Sora. Benche lupta pentru a-si continua seria de rezultate excelente in kickbox, fiind neinvins, cu un palmares de 8 victorii consecutive, din care 5 prin Knockout.

Meciul pentru titlul KLASH la categoria 75kg, unde reprezentantul clujului va fi Sergiu Toth, campionul en-titre care isi va apara titlul in fata experimentatului Miodrag Olar. Sergiu Toth are 24 de ani si un palmares de 5 meciuri , din care 4 victorii, toate obtinute prin knockout.Acesta a obtinut in luna Noiembrie 2012 , la Brasov, titlul national KLASH 75kg , printr-un KO spectaculos in fata lui Petre Bulgaru.

Clujul va mai fi reprezentate de Stanislav Grosu (7 meciuri, 6 victorii) - care dupa prestatiile sale recente este considerat tanara speranta a kickboxului si MMA-ului romanesc si Dorin Stan (5 meciuri, 4 victorii) care revine in Sala Olimpia dupa ce in luna februarie a acestui an a castigat spectaculos meciul principal al galei "Lupta Timisoara".

Gala va fi transmisa de GSP TV in direct vineri 24 Mai , incepand cu ora 20:00.


Comentarii Facebook