Paszkany vinde acum terenul de antrenament CUG, din spatele Iulius Mall. L-a cumpărat cu 10.000 de euro

 

Arpad Paszkany vinde acum și terenul de antrenament CUG, din spatele Iulius Mall, pe care a plătit 10.000 de euro. Patronul CFR Cluj vinde tot: Hotelul Granata, televiziunile și caută oameni cu bani pentru echipă.

 

Nu știu dacă a fost vândută. Niște discuții au fost, dar încă nu era sută la sută rezolvată problema”, a recunoscut Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, la emisiunea Divizia Locală de pe Digi24 Cluj. 

 

Întrebat despre situația financiară, Mureșan a recunoscut că ”nu mai este cum a fost și suferim și din această cauză. Trebuie să ne adaptăm, inclusiv eu, și să ne descurcăm cu bani mult mai puțini decât au fost până acum. Eu cred că avem capacitatea de a redresa situația și la echipă și de a găsi surse financiare și pentru club”, a adăugat Iuliu Mureșan

 

El a mai spus că echipa se va antrea la baza Transilvania și în parc pe terenul sintetic.

 

S-ar părea că terenul din spatele Iulius Mall, pe care Arpad Paszkany a amenajat un mic stadion, va fi preluat de omul de afaceri Ioan Bene.

 

Terenul de 14.000 de metri pătrați are o istorie controversată, fiind subiectul unui ”târg” pe care Arpad Paszkany l-a făcut cu patronul Iuliu Mall, Iulian Dascălu.

 

Acesta a declarat în fata instantei Curtii de Apel Cluj ca pe terenul de 14.000 de metri patrati cedat lui Arpad Paszkany in spatele Iulius Mall ar fi trebuit sa fie construit supermarketul Auchan.

 

Dascalu a mai spus ca i-a cedat lui Paszkany terenul achizitionat de la CUG, prin firma Build Corp detinuta tot de el, pentru a stinge litigiul privind licitatia de construire a Iulius Mall. ”M-am intalnit cu Paszkany dupa ce Tribunalul Mures a anulat licitatia de construire a Iulius Mall si am convenit sa ii cedez acest teren pentru suma de 250.000 de euro, din care 240.000 de euro au reprezentat reclama pentru firma Build Corp pe stadionul CFR Cluj. Eram stresat ca pierd licitatia si as fi acceptat si o suma mai mica”, a precizat Iulian Dascalu. 

 

Omul de afaceri a mai spus in fata instantei ca s-a simtit amenintat si de articolele publicate de trustul ”Gazeta”, condus de Liviu Man. Dascalu a fost intrebat de judecator, daca este convins ca Arpad Paszkany era in spatele celor de la Gazeta de Cluj, spunand: ”Da, dar nu am probe in acest sens”.

 

Terenul de 14.000 de metri patrati cedat lui Arpad Paszkany costa in realitate 450.000 de euro si urma sa fie folosit pentru construirea supermarketului Auchan. Dupa, ce a fost cumparat practic cu 10.000 de euro, Arpad Paszkany a amenajat acolo o baza de antrenament pentru CFR Cluj.

 

Arpad Paszkany a fost achitat în acest dosar, în care era acuzat de fapte de corupție.

Comentarii Facebook