Paszkany susține că interviul acordat Știri de Cluj este fabricat! Problema este că NOI avem interviul înregistrat - AUDIO

 

Arpad Paskany a declarat pentru Adevărul.ro că interviul exclusiv acordat în 13 noiembrie pentru Știri de Cluj a fost fabricat. 

 

N-aţi comentat în niciun fel plecarea antrenorului Vasile Miriuţă... 

 

Arpad Paszkany: N-am comentat-o, fiindcă din februarie nu mai am nicio treabă cu fotbalul. La CFR, toate deciziile sunt luate de preşedintele Iuliu Mureşan şi de membrii staffului executiv.

 

Şi totuşi am văzut că, săptămâna trecută, aţi vorbit pentru un site din Cluj despre situaţia CFR-ului... 

 

Acele declaraţii mi-au fost atribuite, fără ca eu să vorbesc cu nimeni. De altfel, nici nu sunt în ţară şi sunt uimit cum apar declaraţii date de mine când, repet, n-am vorbit cu nimeni”, a afirmat Parkany pentru Adevărul.ro.

 

Știri de Cluj a înregistrat interviul cu Paszkany, astfel că cineva minte în cele afirmate mai sus. 

 

Citiți AICI interviul lui Paszkany.

 

Ștefan Gadola, acționarul Energobit, i-a dar o replică tăioasă lui Arpad Paszknay, care a declarat într-un interviu acordat Știri de Cluj că a predat clubul unui număr de firme și el nu mai conduce nimic.  

 

Arpi a cesionat altor firme, pe care eu nu le cunosc, acele acţiuni. Energobit n-a fost printre aceste firme. Oricum, eu am vândut jumătate din acţiunile de la Energobit. Sunt acţionar minoritar şi acolo. Eu n-am fost niciodată om cu putere de decizie în club. Eu sunt doar un suporter care a mai împrumutat clubul. Vă rog să mă credeţi că, în afară de contul CFR-ului, unde mai trimiteam bani, nu ştiu nimic. N-am cerut niciodată vreo explicaţie despre cum se manageriază clubul. Nu este nimic adevărat. Dacă eu, cu 9 la sută, pot comanda într-o societate, atunci sunt magician. Îmi pare foarte rău, dar eu am făcut tot ce am putut ca să ajut. Nu eu am condus clubul nici pe departe. Nu am nicio vină”, a spus Gadola, conform prosport.ro.

 

Gadola lansează acuzații: La CFR Cluj au dispărut banii din Liga Campionilor!

Comentarii Facebook