Paszkany și-a mai luat un Ferrari de sute de mii de dolari - EXCLUSIV

 

Arpad Paszkany și-a mai cumpărat un Ferrari, investind circa 400.000 de dolari în noua jucărie. 

 

Arpad Paszkany ar fi preferat un model fabricat în 2012, un Ferrari F12 Berlinetta de 740 de cai putere, care atinge 100 de km/h în 3,1 secunde și ajunge la viteza maximă de 340 de kilometri pe oră, spun unii apropiați ai omului de afaceri. Mașina a fost adusă în țară la finalul anului trecut, dar milionarul clujean nu a scos-o din garaj.

 

Paskany mai deține în garaj un Ferrari, pe care susține că a plătit 300.000 de euro. Este vorba despre un Ferrari GT 599 Fiorano din 2007, cu 620 de cai sub capotă. ”Nu am folosit-o decât în Cluj, pentru că nu avem drumuri pentru aşa ceva în România. A mers cu maxim 140 de km în oraş, deşi maximul e 360 şi nu are limitator, dar nu spun unde pentru că nu vreau să îmi pierd permisul” a povestit Paszkany.

 

 

Paszkany ar fi făcut și un ”raliu” prin Cluj, în septembrie 2009, la volanului luxosului bolid de culoare neagră. 

 

Atunci, Paszkany a fost fotografiat în trafic, la semaforul din dreptul hotelului Melody, aşteptând la semafor. Când culoarea s-a făcut verde ar fi țâșnit dintre două Mercedesuri, virând stânga şi dispărând în câteva secunde pe strada Memorandumului. 

 

Cele două Mercedesuri abia s-au mişcat câteva zeci de metri până când supermaşina finanţatorului CFR s-a făcut nevăzut, conform adevărul.ro

Comentarii Facebook