Paszkany a vândut Transilvania Live și Look TV. Liga I se va difuza pe cele două posturi



Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a renunțat la cele două posturi de televiziune pe care le deținea, Transilvania Live și look TV, preferând să le vândă companiei Intel Sky Broadcast, care deține și drepturile de difuzare pentru următorii 5 ani ale Ligii I.


Suma pentru care Arpad Paszkany s-a despărţit de cele două televiziuni este în jurul a 8 milioane de euro. Look TV şi Transilvania Live au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, firma care a achiziţionat drepturile TV ale Ligii 1 pentru următoarele cinci sezoane, informaţie pe care FANATIK.RO a oferit-o în exclusivitate în urmă cu cîteva zile, tot atunci cînd v-am dezvăluit şi faptul că Intel Sky va cumpăra de la Paszkany cele două televiziuni pentru a difuza partidele din Liga 1. În costul tranzacţiei a intrat şi toată partea tehnică, studiouri, regie de emisie, regie de montaj, maşini, camere, etc, informează Fanatik.ro.

Cei de la Intel Sky se pare că vor face un rebranding pentru cele două televiziuni, care se vor numi Look TV și Look Plus, iar toate cele nouă meciuri din fiecare etapă vor fi transmise de către cele două posturi.

Patronii companiei vor negocia cu marii operatori de cablu din țară pentru introducerea posturilor Look Tv și Look Plus în grila de programe, însă pentru a le viziona, abonații vor fi nevoiți să plătească o sumă în plus.

Comentarii Facebook