Paolo Lagana, concurentul X Factor jignit de Cheloo, îi dă replică juratului



Un scandal monstru a izbucnit la Antena 1, din cauza jignirilor aduse de Cheloo unuia dintre concurenții X Factor, din cauza orientării sexuale a acestuia.

Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”, i-a spus juratul X Factor lui Paolo Lagana.

Comunitatea gay din România a reacționat imediat, iar la CNA au început să fie depuse tot mai multe plângeri împotriva postului TV.

Paolo Lagana i-a dat și el o replică lui Cheloo prin intermediul contului personal de Facebook.

"Dragi mei. Orice se va intampla pe scena X Factor vineri si orice vor spune oameni si juriul ( mai ales unul din el) si oricare va fi rezultatul, eu voi canta toata viata. Cred ca ceea ce s-a intamplat duminica a fost foarte grav. Vorbele lu Cheloo au fost foarte grave si de prost gust. Mie personal nu prea imi pasa de el, mai ales ca nici macar nu pot sa spun ca-l cunosc bine si nu ma afecteaza in acest concurs sub nicio forma, eu ma voi exprima indiferent de ceea ce spune el.

Dar in continuare sunt impotriva cu ceea ce a spus, cred ca prin vorbele lui a facut o discriminare si a atacat intreaga comunitate LGBT. Sunt alaturi de toata comunitatea LGBT din Romania si de toata lumea care s-a simtit atacata duminica de vorbele lui. Sunt cu voi si va sustin. Cu totii meritam respect. Oricum, sa mergem mai de parte!", a scris Paolo Lagana, pe Facebook.

Acesta nu este singurul scandal care a lovit trustul Intact, disputele dintre Mihai Bendeac și conducerea postului Antena 1 fiind și ele extrem de mediatizate.

Comentarii Facebook