Miercuri 24 Aprilie

Olimpia Cluj s-a calificat, pentru a șaptea oară consecutiv, în finala Cupei. Cu cine joacă pentru titlu



Echipa Olimpia Cluj domină de ani buni fotbalul feminin de la noi din țară, clujencele reușind să câștige cinci ediții ale Cupei României la rând. Fetele au pierdut o singură dată, anul trecut, când au fost învinse în finală de ASA Târgu Mureș.

Anul acesta, Olimpia s-a calificat pentru a șaptea oară consecutiv în finala competiției, iar jucătoarele sunt determinate să aducă din nou Cupa acasă.

După înfrângerea din finala de anul trecut, în fața echipei ASA Târgu Mureș, ne dorim și mai mult aducerea Cupei României , acolo unde îi este locul de ani buni! Promitem să tratăm această partidă cu maximă seriozitate, iar adversarul să fie sigur că se va bucura de respectul nostru. Vrem Cupa României înapoi la Cluj, nimic mai mult”, spune Ioana Bortan, căpitanul echipei Olimpia Cluj, desemnată cea mai bună jucătoare din campionatul intern în 2016, potrivit FRF.

Olimpia Cluj va întâlni echipa Navobi Iași în finala Cupei României la fotbal feminin, partidă care se va desfășura în 14 mai, de la ora 17.00, pe stadionul Emil Alexandrescu, din Iași.

Comentarii Facebook