Olimpia Cluj încheie turul cu o victorie clară! Au un parcurs perfect în acest sezon



Campioana României la fotbal feminin, Olimpia Cluj, își continuă parcursul perfect în Superliga feminină, cu o victorie clară în ultima partidă din tur.

Astfel, elevele prof. Mirel Albon s-au impus de o manieră clară la Iaşi, duminică, în etapa a IX-a, scor 7-2 (4-1) în faţa echipei Navobi, una dintre formaţiile redutabile pe propriul teren, potrivit FRF.ro.

Marcatoarele clujencelor au fost L. Popa (minutele 3, 42 şi 58), Bortan (26, 33 şi 71) şi Vătafu (78), în timp ce Navobi a punctat prin N. Colesnicenco (5) şi Carp (75-autogol).

Înainte de startul partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului mare internaţional Daniel Prodan.

Jocul a fost unul de final de sezon, dar plăcut şi antrenant, între două dintre echipele bune ale campionatului românesc, care au oferit momente foarte bune de fotbal de fiecare dată când s-au întâlnit. Felicit echipa Navobi Iaşi pentru atitudinea pozitivă cu care abordează fiecare partidă, dar nu pot să nu remarc aici şi jucătoarele tinere ale echipei noastre, cele care vin din urmă şi care au suplinit la superlativ lipsa unor titulare consacrate”, a declarat Mirel Albon, la finalul partidei

Olimpia Cluj e pe primul loc în Superligă după ce a bifat opt victorii din tot atâtea partide, marcând 71 de goluri (o medie de aproape opt goluri pe meci!) și primind doar trei.

Comentarii Facebook