Ogăraru crede în șansele lui ”U” de a câștiga Cupa României. Ce spune de meciul cu Pandurii



Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru, este încrezător în șansele echipei sale de a câștiga Cupa României.

Ogăraru a vorbit și despre partida din sferturile de finală,împotriva celor de la Pandurii, despre care a spus că va fi una echilibrată.

"E o tragere la sorţi bună, însă faptul că am câştigat acasă cu ei nu înseamnă că va fi un meci uşor în Cupă. Visăm frumos în continuare. E un adversar pe care credem că putem să-l depăşim. Suntem în faţa unei performanţe pe care nu am cunoscut-o de 19 ani - aceea de a ne califica în semifinale - trebuie să rămânem concentraţi şi să luăm fiecare meci în parte, începând cu cel cu Petrolul, din campionat", a spus George Ogăraru pentru site-ul echipei.

Președintele clubului, Vlad Munteanu, este și el încrezător în capacitatea lui ”U” de a-și învinge adversarul din următoarea etapă și de a se califica în semifinala competiției.

"Întâlnim un adversar puternic, însă cred că va fi o partidă echilibrată. Sunt convins că cei de la Pandurii vor veni foarte motivaţi pentru a-şi lua revanşa după înfrângerea din campionat. Însă şi noi vom fi foarte pregătiţi", a spus Vlad Munteanu.

Comentarii Facebook