O altă jucătoare din Top 5 WTA are probleme de sănătate. A fost dignosticată cu poliartrită reumatoidă


Simona Halep nu este singura jucătoare din top 5 WTA care suferă de probleme de sănătate, o altă jucătoare importantă anunțând că a primit un diagnostic grav.

Astfel, jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, numărul 3 mondial, a anunţat, după eliminarea de la Turneul Campioanelor, că suferă de poliartrită reumatoidă, o maladie inflamatorie care atacă articulaţiile.

Wozniacki, în vârstă de 28 ani, a dezvăluit că a simţit o stare neobişnuită de oboseală după turneul de la Wimbledon, iar într-o dimineaţă, după ce s-a trezit, a fost incapabilă să-şi ridice braţele deasupra capului, în cursul verii, conform Agerpres.

Ea a decis să consulte un medic, fiind diagnosticată cu această boală în luna august, înaintea Openului Statelor Unite, după cum a explicat în timpul conferinţei de presă pe care a susţinut-o joi la Singapore, la finalul meciului pierdut în faţa ucrainencei Elina Svitolina (5-7, 7-5 6-3).

Simona Halep a fost diagnosticată de curând cu hernie de disc, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe la participarea în ultimele turnee din an, incluiv la Turneul Campioanelor.


Comentarii Facebook