Sport

Nou scandal în lumea fotbalului: Războiul dintre Anamaria Prodan și familia Becali se întețește

  


Conflictul dintre Anamaria Prodan și frații Becali a fost reaprins de oferta pentru transferul lui Alex Bourceanu la Trabzonspor.

Soția tehnicianului Laurențiu Reghecampf susține că cei doi frați ”sunt disperați”, iar transferul ar putea fi în pericol din cauza lor.

"Mă distrez foarte tare și eu și jucătorul cînd vedem alți manageri care vorbesc pe la televizor numai aberații. Singura ofertă oficială de la clubul din Turcia este trimisă de mine acum două zile în clubul Steaua. Alți manageri au dormit și s-au trezit prea tîrziu, dar disperarea este mare. Se bagă în seama aiurea prin Turcia, sună în disperare peste tot, se laudă că ei au adus oferta pentru jucător.

Gigi Becali l-a sunat pe antrenorul Stelei și mi-a transmis că este de acord să-l vîndă pe Bourceanu pentru suma de 1,3 milioane de euro. Întîmpinăm probleme din cauza managerilor care sună la clubul din Turcia și încearcă să distrugă acest transfer.

Gigi m-a rugat să nu bag în seamă pe absolut nimeni și să discut tot ce apare nou cu Reghe, MM și el. Sper să rezolvăm această mutare a lui Bourceanu și să aducem acești bani în clubul Steaua. Probabil mîine dimineață se vor rezolva micile probleme dintre Steaua și clubul din Turcia. Asta ne dorim toți", a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Nici replica fraților Ioan și Victor Becali nu a întârziat să apară.

"Pe Bourceanu nu l-am sunat pentru că ştiu că are agent. Dar, oferta de la Trabzon a venit prin intermediul meu şi al lui Giovani, pentru clubul Steaua. Nu este adevărat că transferul său în Turcia este îngreunat din cauza comisionului cerut de noi. Steaua îi dă drumul lui Bourceanu în schimbul a 1,4 milioane de euro. În vară, probabil oferta nu va mai fi valabilă. Ei au nevoie acum de jucător, din cauza asta plătesc atîţia bani. Se discută asupra felului în care se va face plata. Toţi banii odată, în mai multe tranşe", a declarat Victor Becali la Sport.ro.

31-1-2014, 9:55
4 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

25 vizualizări
21-6-2018, 10:57
Edi Iordănescu dă afară un jucător de la CFR Cluj» Vezi tot
25 vizualizări
20-6-2018, 14:38
Torje pe lista unei echipe din Cluj! Ar putea fi transferat» Vezi tot
23 vizualizări
19-6-2018, 17:50
Noi vești bune pentru Halep! A ținut să le mulțumească fanilor» Vezi tot
23 vizualizări
19-6-2018, 17:24
Michael Essien negociază cu CFR Cluj! Cere un salariu de extraterestru» Vezi tot
19 vizualizări
11-6-2018, 21:17
Firea HUIDUITĂ la ceremonia dedicată Simonei Halep. A plecat de pe scenă - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?