Sport

Nou scandal în lumea fotbalului: Războiul dintre Anamaria Prodan și familia Becali se întețește

  


Conflictul dintre Anamaria Prodan și frații Becali a fost reaprins de oferta pentru transferul lui Alex Bourceanu la Trabzonspor.

Soția tehnicianului Laurențiu Reghecampf susține că cei doi frați ”sunt disperați”, iar transferul ar putea fi în pericol din cauza lor.

"Mă distrez foarte tare și eu și jucătorul cînd vedem alți manageri care vorbesc pe la televizor numai aberații. Singura ofertă oficială de la clubul din Turcia este trimisă de mine acum două zile în clubul Steaua. Alți manageri au dormit și s-au trezit prea tîrziu, dar disperarea este mare. Se bagă în seama aiurea prin Turcia, sună în disperare peste tot, se laudă că ei au adus oferta pentru jucător.

Gigi Becali l-a sunat pe antrenorul Stelei și mi-a transmis că este de acord să-l vîndă pe Bourceanu pentru suma de 1,3 milioane de euro. Întîmpinăm probleme din cauza managerilor care sună la clubul din Turcia și încearcă să distrugă acest transfer.

Gigi m-a rugat să nu bag în seamă pe absolut nimeni și să discut tot ce apare nou cu Reghe, MM și el. Sper să rezolvăm această mutare a lui Bourceanu și să aducem acești bani în clubul Steaua. Probabil mîine dimineață se vor rezolva micile probleme dintre Steaua și clubul din Turcia. Asta ne dorim toți", a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Nici replica fraților Ioan și Victor Becali nu a întârziat să apară.

"Pe Bourceanu nu l-am sunat pentru că ştiu că are agent. Dar, oferta de la Trabzon a venit prin intermediul meu şi al lui Giovani, pentru clubul Steaua. Nu este adevărat că transferul său în Turcia este îngreunat din cauza comisionului cerut de noi. Steaua îi dă drumul lui Bourceanu în schimbul a 1,4 milioane de euro. În vară, probabil oferta nu va mai fi valabilă. Ei au nevoie acum de jucător, din cauza asta plătesc atîţia bani. Se discută asupra felului în care se va face plata. Toţi banii odată, în mai multe tranşe", a declarat Victor Becali la Sport.ro.

31-1-2014, 9:55
10 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Sport

585 vizualizări
11-12-2017, 17:41
Ce melodie ascultă Simona Halep înainte să iasă pe teren. Dezvăluirea a fost făcută chiar de interpret» Vezi tot
67 vizualizări
8-12-2017, 17:25
Maria Sharapova, cerută în căsătorie. Răspunsul sportivei a fost surprins pe cameră VIDEO» Vezi tot
33 vizualizări
10-12-2012, 13:22
Lionel Messi recordmanul absolut din fotbal» Vezi tot
31 vizualizări
27-9-2012, 13:05
U Mobitelco BT Cluj: Declarații înainte de meciul din Cupa Romaniei cu Dinamo București» Vezi tot
29 vizualizări
20-9-2012, 16:39
Anamaria Prodan a apărut GOALĂ în Bild» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?